• head_banner_02

Plat Sill otomotif

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Brief Deskripsi: Piranti Progresif lan prabédan Transfer Alat

Jeneng bagean: Plat Sill otomotif

Bahan Bahan: Materi RP783-980B

Ukuran Bahan: Ukuran bahan yaiku 1,00mm x 770mm x 360mm

Proses:  Tahap proses 1000ton Progressive Blanking lan Transfer 3000ton kanthi 5 tahap

Growong: Rongga alat kasebut Kanan lan Ditinggalake rong bagean

Mesin Pencet: 2000T, Mekanikal 1200T

Alat Pamriksa: Priksa Perlengkapan lan CMM

Wektu Utama: 5 wulan

Dpengaruh antara alat progresif lan alat transfer

Alat progresif lan alat transfer minangka kabeh proses sing digunakake kanggo stamping bagean, Kanggo ngasilake bagean volume gedhe lan dhuwur, alat transfer luwih cocog, kosok balene, alat progresif utawa alat majemuk. Gumantung saka pangguna, syarat, toleransi, desain, ukuran produk, investasi… lan liya-liyane.

PAlat rogressive

Proses stamping yaiku menehi kumparan logam liwat press stamping

saka wiwitan nganti pungkasan, misahake bagean sing wis rampung saka kosong nganti operasi pungkasan.

Keuntungan alat sing maju:

Efisiensi tinggi kanggo produksi bagean cilik

Nyuda kethokan

Ngurangi biaya kanthi nggabungake tahapan

Alat Transfer

Proses stamping saben bagean bisa digunakake kanthi beda, transfer produk ing stasiun alat kanthi gripper, umume digunakake kanggo gambar jero, ukuran gedhe lan produk volume tinggi. Alat transfer bisa dadi alat utawa bagean saka sawetara alat sing diantrekake bebarengan. Stamping alat transfer digunakake kanggo nindakake operasi ing bagean sing bebas saka strip.

Kaluwihan alat transfer:

Alat transfer tunggal kanthi desain sederhana

pangowahan desain bisa gampang diadopsi

ekonomi kanggo produk Komplek

Hsampeyan kudu milih alat sing paling cocog

- kerumitan proses desain

-jinis produksi

- Kacepetan pabrik

-ukuran produk

-karga investasi

-kebutuhan kualitas produk lan toleransi

Kanggo bagean cilik sing gampang, alat stempel logam sing progresif utawa transfer bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik, dene kanggo bagean sing kompleks, siji utawa liyane asring dadi pilihan sing paling apik. Stamping alat progresif lan transfer akeh digunakake kanggo nggawe komponen otomotif.

Kanggo produk iki, kita milih alat transfer, amarga bahan bahan kekuatan tinggi, bentuk kompleks lan syarat pelanggan.

Tcara stamping sing paling cocog kanggo produk sampeyan gumantung karo syarat aplikasi. Yen sampeyan angel milih, hubungi karo kami, kita bakal ngevaluasi lan menehi saran.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KUNJUNG PELANGGAN Warta